Gratis optreden Zuid-Afrikaans koor

GROESBEEK – Noteert u alvast in uw agenda: maandag 16 december 2019 om 20.00 uur. Het fantastisch mooie Potchefstroomse Universiteitskoor uit Potchefstroom (Zuid-Afrika) geeft een groot concert in de kerk van Cosmas en Damianus aan de Pannenstraat in Groesbeek.

Het Potchefstroomse Universiteitskoor

Het koor staat onder leiding van zijn dirigent Kobus Venter. Degenen die ook in 2003, 2008, 2001, 2014 of 2017 bij het indrukwekkende optreden van dit koor zijn geweest, zullen nu zeker wéér van de partij willen zijn. Mocht u er toen niet bij zijn geweest, dan is dit uw kans.

Kerk van Cosmas en Damianus in Groesbeek

Het koor reist drie weken lang vanaf Zuid-Afrika door Europa, en eindigt deze keer in Bemmel en Groesbeek, alvorens weer terug te vliegen naar Johannesburg. In Nederland verblijft het koor een aantal dagen in Bemmel en  Groesbeek en zal overnachten bij gastgezinnen. De entree is gratis

Door de hoge kosten, die het koor maakt (vooral door de sterke Euro), zal er na het concert in de Cosmas een collecte worden gehouden. Na afloop zullen CD’s van het koor worden verkocht voor €10,- per stuk.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 26 oktober, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Gratis optreden Zuid-Afrikaans koor

Reageren is niet toegestaan.