Ruth Jacott live in concert in Berg en Dal

BERG EN DAL – Zaterdag 23 november 2019 geeft deze bijzondere dame een exclusief en intiem concert in Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal.

Misschien ligt het succes van Ruth Jacott wel in haar vermogen om elk verhaal zo overtuigend te vertellen dat je het meteen gelooft. Dat komt door in haar ongekende passie, maar zeker ook door haar acteertalent en haar dijk van een stem. Zo kruipt ze net zo makkelijk in de jazzy huid van Billie Holiday als in die van Grisabella in de musical Cats. Zo zingt ze Europa de vrede toe in het Nederlands om even later in het Spaans ‘A Touch of Latin’ toe te voegen. Haar live shows zijn een waar spektakel waarin ze haar veelzijdige kwaliteiten optimaal kwijt kan. Kom naar Ruth Jacott in Berg en Dal, ‘there’s a lady on stage’.

Wilt u deze kans niet missen? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica aan Molenbosweg 17 in Berg en Dal, telefonisch via 024-6843514 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 oktober, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Ruth Jacott live in concert in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.