Lezing in de bieb: Hoe regel je je nalatenschap?

GROESBEEK – Op woensdagavond 27 november kom je in Bibliotheek Groesbeek van 20.00 tot 21.30 uur meer te weten over het regelen van een nalatenschap. Notaris Teun Timmermans vertelt waar je rekening mee moet houden bij het verdelen van een erfenis.  

Na iemands overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Hoe wordt de nalatenschap geregeld? Welke wettelijke regels gelden er als er (g)een testament is? Hoe zit het met erf- en schenkbelasting? Handig om hier alvast goed over na te denken en het duidelijk vast te leggen. Maar hoe doe je dat? Notaris Teun Timmermans geeft hier tijdens zijn lezing handvatten voor. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Dit hoorcollege is onderdeel van de reeks ‘Universiteit van Berg en Dal’. Bibliotheekleden en studenten betalen €2,50, overige bezoekers kopen een kaartje voor €4,-. Kaarten zijn verkrijgbaar in de bibliotheek of via www.obgz.nl/uni-bergendal. Hier vind je ook een overzicht van de komende hoorcolleges. Koop op tijd je kaartje, want het aantal plaatsen is beperkt.

Universiteit van Berg en Dal: “De notaris over nalatenschap”

Woensdag 27 november

20.00 tot 21.30 uur

Bibliotheek Groesbeek

Leden en studenten € 2,50 | overige bezoekers € 4,-


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Lezing in de bieb: Hoe regel je je nalatenschap?

Reageren is niet toegestaan.