Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst.

De vacature die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: School’s cool is een mentororganisatie die kwetsbare kinderen in de leeftijd van 11 tot 18 jaar, ondersteuning en begeleiding biedt bij schoolse zaken en bij het welbevinden van het kind. Een mentor biedt een leerling een steuntje in de rug bij de overstap naar het voortgezet onderwijs of een leerling die verderop in het voortgezet onderwijs tegen problemen aanloopt.

Een mentor leeft mee en geeft het kind tips en goede raad. Deze individuele begeleiding en positieve aandacht van de mentor heeft een gunstige invloed op de motivatie van de leerling en het zelfvertrouwen. Als mentor kun je goede schoolresultaten bevorderen en ook de betrokkenheid van ouders bij school vergroten. Heb jij een dosis enthousiasme en zin om 2 uurtjes van je tijd te investeren in de toekomst van een kind en spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Fleur Buijs 0612427154 of fleur.buijs@fortewelzijn.nl.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op vrijwilligerswerkgelderland.nl. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor u bij dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.