Oprichting nieuw regiokoor

BERG EN DAL – In januari 2020 wordt door de bekende dirigent Eugène Ceulemans een nieuw koor opgericht. Dit koor zal een regionale functie hebben en plaatsen als Nijmegen, Beek, Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek, Mook en Molenhoek omvatten.

Naam: De naam van dit koor zal zijn: Regiokoor Tamtam.

Wanneer:

De repetities zullen plaatsvinden op de maandagavond van 20.00 uur -22.00 uur. 

De eerste bijeenkomst zal zijn op maandagavond 6 januari.

Waar:

De repetities zullen worden gehouden in de mooie kapel van Verzorginghuis De Kloostertuin (ingang aan Bellevue 9 in Groesbeek).

Voor wie:

Iedereen met een brede muzikale smaak, die met een lach op zijn gezicht wil zingen. Iedereen is welkom. Het aantal koorleden zal niet groter worden dan 45; wat dat betreft geldt de regel: degenen, die zich het eerst aanmelden, hebben voorrang. Er is geen leeftijdsbeperking. Wel bestaat het streven vooral de leeftijdsgroep tussen de 25 en 65 jaar te bedienen.

Wat:

Het koor zal mooie en goede muziek zingen, die afkomstig kan zijn uit elke periode van de muziekgeschiedenis tot nu toe. Wanneer we een mooi repertoire ingestudeerd hebben, kijken we, of we daar anderen ook gelukkig mee kunnen maken door middel van één of meer optredens; daarna beginnen we aan een nieuw programma.

Hoe:

Is dit nieuwe koor iets voor jou, stuur dan een e-mail naar Eugène Ceulemans: eugeneceulemans@xs4all.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Oprichting nieuw regiokoor

Reageren is niet toegestaan.