CDA fractievoorzitter Rob Verheijen vertrekt

BERG EN DAL – Afgelopen dinsdag informeerde de fractievoorzitter, Rob Verheijen van het CDA de coalitiepartners, gemeenteraad en college van B&W over zijn voorgenomen vertrek uit de gemeenteraad van Berg & Dal. Rob heeft dit besluit afgelopen zaterdag in een gezamenlijke bijeenkomst met de fractie, wethouder en het bestuur van het CDA gedeeld.

Na zich 14 jaar met ziel en zaligheid te hebben ingezet voor de lokale samenleving, kiest Rob nu bewust voor zijn veranderde privĂ©leven. Mede ingegeven door een ingrijpend ziekbed eerder dit jaar, is hij voornemens om vanaf 1 Januari 2020 zijn werkzaamheden als raadslid van de gemeente Berg & Dal neer te leggen.

Zijn zetel zal worden ingenomen door Nick Bakker, de eerstvolgende op de CDA-kieslijst. Dave van Loon, die in 2006 samen met Rob voor het eerst namens het CDA in de raad kwam,  neemt het stokje over als fractievoorzitter.

Fractieleden, wethouder en bestuur hebben unaniem hun dank uitgesproken aan Rob voor zijn jarenlange onvermoeibare inzet voor het CDA. Gedurende zijn raadsperiode, zowel in de oppositie als ook de afgelopen vijf jaar in de coalitie, heeft Rob zich met een enorme betrokkenheid ingezet voor de lokale samenleving. Zijn bevlogenheid heeft de partij veel gebracht.

Rob heeft nu een moedig besluit genomen, waar bestuur, wethouder en fractie veel respect voor hebben.

Ingestuurd door: CDA afdeling Berg en Dal


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor CDA fractievoorzitter Rob Verheijen vertrekt

Reageren is niet toegestaan.