Vijftig jarig lidmaatschap van muziekvereniging Fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Op zaterdag 16 november, tijdens de viering van het St. Ceciliafeest in het clublokaal van de fanfare, is Raymond Saedt in het zonnetje gezet in verband met zijn 50-jarig lidmaatschap van de fanfare.

Voorzitter Miel Fransen sprak de jubilaris toe op dit ongebruikelijk tijdstip omdat de vereniging de jubilarissen altijd huldigt tijdens de nieuwjaar receptie in januari. Maar Raymond is dan vanwege zijn werk met de draaimolen de Grand Carrousel actief in Belgiƫ.

Raymond werd geroemd om zijn bijzonder muzikaal talent en betrokkenheid bij de vereniging tijdens de jubileumfeesten om de 5 jaar bij de organisatie van de voorjaarskermis. De familie Saedt heeft door de jaren heen altijd al een bijzondere band gehad met fanfare Wilhelmina. Na dit bijzonder moment werd het feest nog tot in de late uurtjes voorgezet onder het genot van een hapje en drankje.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vijftig jarig lidmaatschap van muziekvereniging Fanfare Wilhelmina

Reageren is niet toegestaan.