Altena en Smulders

GROESBEEK – Vrijdagavond 29 november spelen Dick van Altena en Marcel Smulders voor de 6e keer in de theaterzaal van cultureel centrum De Mallemolen aan de Kloosterstraat in Groesbeek.

Dick vierde in 2017 zijn 40ste muziekjubileum. Hij heeft met liefst vier noteringen een vaste waarde in de Gelderse Top 100. ‘Die arm om mijn schouder’ stond voor het eerst in de lijst en kwam binnen op een prachtige tiende plek. Onlanks bracht Dick zijn 32e album uit. Marcel maakt naast zijn solo-optredens als zanger-gitarist ook deel van de countryband Savannah, die al sinds 1986 aan de Europese top staat. Het duo brengt in De Mallemolen een programma van (h)eerlijke countrycovers en nieuwe eigen songs.

Kortom, het wordt voor de liefhebbers een heerlijk avondje genieten van countrymuziek. Aanvang 20.30 uur; toegangsprijs € 10,00 in de voorverkoop en € 11,00 aan de kassa. Kaarten zijn te reserveren: info@mallemolengroesbeek.nl.

Meer informatie staat op www.mallemolengroesbeek.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Altena en Smulders

Reageren is niet toegestaan.