Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

BERG EN DAL – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst.

Zo worden er mensen gezocht om een maatje te zijn, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een plaatselijke vereniging te helpen met allerlei werkzaamheden. De vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: Wijngaard de Plack zoekt vrijwilligers die mee willen helpen met de Winter snoei en onderhoudswerkzaamheden. Maar ook in de zomer is er natuurlijk van alles te doen. Vind jij het leuk om lekker buiten bezig te zijn of om gasten te ontvangen in de winkel of als klusser aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Virgine en John Grutters tel. 024 3978358 / 06 55936500 of info@wijngaarddeplack.nl.

Forte Welzijn is altijd op zoek naar vrijwilligers die voor jong en oud iets willen betekenen. Om anderen een steuntje in de rug te zijn. Met name zijn we op zoek naar chauffeurs die mensen willen halen en brengen naar inloop en ontmoetingsplekken. Of chauffeurs die mensen willen begeleiden naar ziekenhuisafspraken. Het gaat veelal om ouderen die te weinig netwerk hebben om deze vervoersbehoefte zelf te regelen. Ben je in bezit van een auto en rijbewijs en heb je op afroep of op een vaste dag een paar uurtjes tijd? Neem dan contact op met Anke Jacobs tel. 085 0406066 / 06 12867574 of anke.jacobs@fortewelzijn.nl.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn tel. 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor u bij dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.