Flessenactie fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Op zaterdag 4 januari 2020 organiseert het jeugdbestuur van fanfare Wilhelmina uit Groesbeek net als vorig jaar een flessen-inzamelingsactie.

De opbrengst daarvan komt geheel ten goede aan de jeugd van onze vereniging. Wij vragen u daarom om uw lege-statiegeldflessen te bewaren, hier vallen ook Duitse flessen onder. Ook bierkratten en lege-bierflesjes zijn welkom maar geen ander glaswerk. U kunt ons op deze dag verwachten tussen 10.00 uur en 19.30 uur. Helaas kunnen wij in dit tijdsbestek niet alle adressen afgaan en zullen om die reden de buitenwijken overslaan.

Wilt u, ondanks dat wij niet bij u langs zijn geweest, toch uw lege flessen doneren aan de vereniging, dan bent u van harte welkom om deze te komen inleveren op Kloosterstraat 7 tussen 10.00 en 18.00 uur eveneens op zaterdag 4 januari. Dus denk na sinterklaasavond, Kerst en Oud en Nieuw aan onze jeugd en verzamel lege flessen.  Alvast bedankt namens het jeugdbestuur van Fanfare Wilhelmina en tot 4 januari!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 november, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Flessenactie fanfare Wilhelmina

Reageren is niet toegestaan.