Cardo Theater: Best of Ireland – Christmas Show

GROESBEEK – In Best of Ireland hoor je zowel populaire traditionele folksongs en hun verhalen, als songs van huidige Ierse artiesten. Want ook in de huidige Ierse muziek zijn hun roots terug te horen. Ierse artiesten verkochten wereldwijd vele miljoenen albums en hebben ook in ons land een bijzonder trouwe schare fans.

Twee bijzondere Ierse topvocalisten komen over uit Ierland en brengen samen met hun uitgebreide band, met natuurlijk de traditionele banjo en viool, een gevarieerd twee uur durend programma dat speciaal voor de decembermaand in het teken staat van de naderende kerst. Met passie en energie gebracht, het plezier straalt eraf! Met songs van onder andere The Dubliners, Dolores Keane, Van Morrison, The Pogues, U2, The Corrs, Johnny Logan, maar ook Ed Sheeran en Snow Patrol.

Cardo Theater

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een klein en gedreven team, een groep trouwe bedrijven die de financiële basis vormt en de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Tickets

De tickets voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij Cardo Theater. Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de ticketverkoop en de beschikbaarheid van tickets kunt u kijken op cardotheater.nl. U kunt ook contact opnemen met de infolijn 088 779 20 94.

Best of Ireland – Christmas Show

Donderdag 19 december

Zaal open 19.30 uur

Aanvang 20.00 uur

Zitvoorstelling

Prijs € 17,50


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Cardo Theater: Best of Ireland – Christmas Show

Reageren is niet toegestaan.