Eerste officiële NK Tiktok: eerste aanmeldingen stromen binnen

HEILIG LANDSTICHTING – De eerste aanmeldingen stromen binnen voor het officiële Nederlands kampioenschap Tiktok. Dat wordt gehouden op 22 december en heeft als jury Youtuber Teun Peters (bekend van Dylan Haegens, 123.000 volgers) en Tiktokduo Mylene & Rosanne (ruim een half miljoen volgers op Tiktok).

Zij maken, samen met de amateur-Tiktokkers Yke & Florence, uit wie met de titel ‘beste Tiktokker van Nederland’ gaat strijken. Deelnemers wordt gevraagd een filmpje in kerstsfeer van ongeveer 15 seconden in te sturen naar 06-58855811.

Naast de titel Nederlands kampioen Tiktok is er ook een publieksprijs: via de websites van de Gelderlander en AD wordt de publieksfavoriet verkozen. De winnaars kunnen rekenen op een enorme toename aan het aantal volgers op Tiktok.

In Nederland doen al meer dan een miljoen mensen aan Tiktok, en dan vooral kinderen. Met de app doen gebruikers een favoriete artiest na, maken ze een dansje of doen ze een sketch, met daarbij de keuze uit ontelbaar veel liedjes, filters en geluidseffecten. Meer dan de helft van alle Nederlandse 12jarigen heeft een account en dezer dagen worden veel Tiktoks gemaakt in kerstsfeer. Voor Museumpark Orientalis In Heilig Landstichting, dat in de kerstvakantie altijd geheel in het teken staat van kerst, was dat reden om het eerste NK Tiktok te organiseren.

Het werd ook ingegeven door de hartsvriendinnen Yke Thoonen en Florence Rutten, dochters van de organisatoren van het kerstevenement bij Orientalis en fervent Tiktokkers.

Daarom is er, naast de grootste kerststal van Europa die in het museumpark te zien is, ook ruimte gemaakt voor de prijsuitreiking van het NK Tiktok en voor het vertonen van de leukste filmpjes. Een compilatie van de beste filmpjes zal vanaf zondag 22 december gedurende het Feest van Licht in het museumpark te zien zijn. Dat Feest van Licht, met onder meer de grootste kerststal van Europa, een kerstknikkerbaan, oude ambachten, kerstgroepen van karton, een recordpoging schilderen (met meer dan 1.000 mensen!), duurt tot en met 5 januari en trok vorig jaar 35.000 mensen.  Filmpjes insturen kan tussen 1 en 10 december via WhatsApp: 06-58855811 of kampioentiktok@gmail.com. Meer informatie is te vinden op www.feestvanlicht.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Eerste officiële NK Tiktok: eerste aanmeldingen stromen binnen

Reageren is niet toegestaan.