Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

GROESBEEK – Vrijwilligerswerk is onmisbaar in onze huidige samenleving en wordt op veel plekken gedaan en/of gevraagd. Het Vrijwilligerssteunpunt van gemeente Berg en Dal verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiële vrijwilligers aan de organisatie die de vacature heeft geplaatst.

Zo worden er mensen gezocht om een maatje te zijn, om een gastvrouw of –heer functie te bekleden of om een plaatselijke vereniging te helpen met allerlei werkzaamheden. De vacatures die het Vrijwilligerssteunpunt deze keer uitlicht: Repair cafe Groesbeek zoekt vrijwilligers om mensen te helpen met het oplossen van computer en smartphone problemen.

Het gaat om de tweede zaterdag in de maand van 13.00-16.00 uur.  Heb jij goed inzicht in software en ben je creatief in het vinden van oplossingen? Neem dan contact op met Metty Kainama mkainama@pluryn.nl.

Vereniging Nederlands cultuurlandschap zoekt vrijwilligers voor het onderhoud van de miniatuurtuinen van het museum. Het gaat om snoeien, verwijderen van onkruid en eenvoudige herstel werkzaamheden.

De miniatuurtuinen liggen in de prachtige omgeving van Beek. Heb jij groene vingers en ben je graag buiten in de weer? Neem dan contact op met Charlotte Witte tel; 024 6842294 cwitte@nederlandscultuurlandschap.nl.

Bent u geïnspireerd geraakt om eens rond te kijken tussen de diverse vrijwilligersvacatures? Neem dan eens een kijkje op de vacaturebank van het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal op vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn tel. 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor u bij dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.