GIJP LIVE! komt naar Berg en Dal

BERG EN DAL – Zaterdag 25 januari komt René van der Gijp samen met extra special gast Wim Kieft en de presentator Jan Dirk Stouten met de show GIJP LIVE! naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal.

Tijdens deze bijzondere avond komen o.a. onderwerpen als het betaald voetbal, televisiewerk en persoonlijke zaken voorbij. Ook worden oude herinneringen opgehaald tijdens GIJP LIVE! in Berg en Dal.

René van der Gijp

Van der Gijp zou een begrip in de Dikke van Dale moeten zijn. Het staat voor humor, voetbalkennis en een scherpe mening. Van der Gijp, die als televisiepersoonlijkheid op dit moment ontzettend populair is, is een fascinerend persoon en kan heerlijk vertellen over zijn voetbaltijd, zijn televisiewerk en het leven.

Wim Kieft

Natuurlijk mag Wim Kieft niet ontbreken tussen de ex-voetballers met een verhaal. Naast zijn avonturen in Ajax 1 en het Nederlands elftal, vertelt hij net zo eerlijk over minder glorieuze tijden uit zijn leven.

Jan Dirk Stouten

De juiste man voor elk evenement, dat is Jan Dirk Stouten. Van de presentatie van een chique gala-avond tot analyticus bij FC Rijnmond, Stouten kan het allemaal.

Mis deze fantastische avond niet en bestel nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica op Molenbosweg 17 in Berg en Dal, telefonisch via 024 – 684 3514 of via www.fletcherevents.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 december, 2019 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor GIJP LIVE! komt naar Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.