Deelnemers gezocht Kunst & Kitschroute Groesbeek

GROESBEEK – In het weekend van 6 en 7 juni 2020 wordt de 4e kunst & kitsch route georganiseerd.

Dit is een laagdrempelige expositie van amateur- en professionele kunstenaars die hun werk tentoonstellen in hun eigen omgeving.

Op deze manier hopen zij de kunst in de brede zin onder de aandacht te brengen van een zo breed mogelijk publiek. Iedereen die schildert, tekent, fotografeert, iets creƫert met glas, hout, steen, papier, keramiek, stof of anderszins creatief bezig is en dit graag eens aan anderen wil laten zien kan zich aanmelden om mee te doen. Voorwaarde is dat de expositie binnen Groesbeek is om de route niet al te groot te maken.

Woon je niet in Groesbeek dan kun je toch meedoen, wij zoeken dan een ruimte voor je. Het uitgangspunt is om in een laagdrempelige sfeer kunstenaar en bezoekers bij elkaar te brengen. Heb je zin om mee te doen of heb je een leuke locatie die je ter beschikking zou willen stellen ( denk aan een mooie schuur, overkapping, tuinhuis of tuin) meld je dan aan! Als je niet veel werk hebt kun je denken aan een duo presentatie.

Aanmelden voor 28 februari via het formulier (downloaden) op de website.

Meer informatie kun je vinden op www.kunstenkitschroute.com of mail naar kunstenkitschroute@gmail.com


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 12 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Deelnemers gezocht Kunst & Kitschroute Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.