Op de koffie bij de boswachter

MOOK – Woon jij vlak bij de Mookerheide of kom je wel eens genieten van het Groesbeekse bos? Wandel je regelmatig op de Sint-Jansberg, ga je graag naar Heumensoord of geniet je regelmatig van de Haterse Vennen? Iedere laatste woensdagmiddag van de maand kun je gezellig koffie drinken met de boswachter Ellen Luijks van Natuurmonumenten.

Boswachter Ellen komt niet alleen, regelmatig zijn er ook boswachters van Staatsbosbeheer aanwezig, Lydie van Santen en Twan Teunissen wisselen elkaar af. De koffiemiddagen worden gehouden iedere laatste woensdag van de maand in restaurant ’t Zwaantje in Mook. 

Boswachter Ellen vertelt: “Er kwamen tijdens mijn eerdere koffiemomenten veel vragen over de aangrenzende natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Onze eigendommen lopen in elkaar over. Daardoor is het voor bezoekers vaak lastig van wie welk natuurgebied is.” Boswachter Lydie van Staatsbosbeheer: “We zijn elkaars buren en wat is er nu leuker dan samen de mensen ontvangen en te verwelkomen in onze gebieden.”

Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer willen graag weten waar je van geniet, waar je enthousiast over bent of waar je je aan stoort. Of kom gewoon langs voor een gezellig praatje. Je bent van harte welkom!

De inloop is tussen 15.00 en 17.00 uur in restaurant ’t Zwaantje, Groesbeekseweg 106 in Mook. De middagen zijn op29 januari, 26 februari, 25 maart, 22 april, 27 mei, 24 juni, 26 augustus, 30 september, 28 oktober en 25 november. De koffie staat klaar!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Op de koffie bij de boswachter

Reageren is niet toegestaan.