Oliebollenverkoop levert €4000 op

GROESBEEK – De oliebollenverkoop van Jumbo Groesbeek heeft €4000 opgeleverd voor Stichting Vlinderkind. De kersverse nieuwe supermarktmanager Ronny Albers heeft de cheque deze week overhandigd aan ambassadeur Wendy van Teeffelen van Stichting Vlinderkind.

De stichting heeft laten weten ontzettend blij te zijn met het opgehaalde bedrag en wil alle klanten bedanken voor hun aankopen en gulle donaties! Tevens heeft Jumbo Groesbeek laten weten erg onder de indruk te zijn van de ernstige huidaandoening EB en de gevolgen die deze aandoening voor patiënten en families hebben. In de toekomst wil Jumbo Groesbeek zich in samenwerking met Stichting Vlinderkind blijven inzetten om deze aandoening onder de aandacht te brengen.

De stichting ontvangt geen financiële hulp van de overheid en werkt met een bestuur dat enkel uit vrijwilligers bestaat. Al het opgehaalde geld komt rechtstreeks ten goede aan onderzoek naar deze ernstige huidaandoening waar ondraaglijke pijn en jeuk het gevolg van zijn.

Voor meer informatie zie: www.vlinderkind.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 januari, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Oliebollenverkoop levert €4000 op

Reageren is niet toegestaan.