Cardo Theater: The Bentleys – To Liverpool and Back

GROESBEEK – De rock-‘n-roll van Elvis en Chuck Berry had in de fifties een enorme impact op de jeugd; in de Verenigde Staten én in Europa. In Liverpool maakten vier jonge gasten hun versie van deze vurige en rebelse muziek.

Toen The Beatles in de sixties Amerika veroverden, veroorzaakten zij een revolutie: The British Invasion. Zij en andere Engelse bands verrasten de VS met hun sound, hun looks en hun brutaliteit. Iets wat niet onopgemerkt bleef bij jonge Amerikaanse muzikanten. Rock-‘n-roll was voor altijd veranderd.

De vijf energieke muzikanten van The Bentleys creëren de sound, sfeer en swing die je mee terug nemen naar die tijd. Ze zingen en spelen rhythm-and-blues van Ray Charles, rock-‘n-roll van Jerry Lee Lewis, beatmuziek van The Beatles, rock van The Rolling Stones, maar ook de Amerikaanse antwoorden daarop, zoals The Monkees en Creedence Clearwater Revival.

Ondersteund door sappige verhalen en vrolijke entr’actes brengen zij een ode aan deze muziek; de soundtrack van een opkomende jeugdcultuur. Een muzikale roadtrip. Wanneer je ook geboren bent: de muziek uit de fifties en sixties is een feest der herkenning.

Cardo Theater

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een klein en gedreven team, een groep trouwe bedrijven die de financiële basis vormt en de inzet van vele enthousiaste vrijwilligers.

Tickets

De tickets voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij Cardo Theater.

Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de ticketverkoop en de beschikbaarheid van tickets kunt u kijken op www.cardotheater.nl.

U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94.

The Bentleys – To Liverpool and Back

Woensdag 18 maart

Zaal open 20.00 uur

Aanvang 20.30 uur

Prijs € 17,50

Foto (C): Martin Dijkstra 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 maart, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Cardo Theater: The Bentleys – To Liverpool and Back

Reageren is niet toegestaan.