Senioren kunnen rekenen op een warme maaltijd aan de deur

GROESBEEK – Nu omwille van het Coronavirus steeds meer winkels sluiten of minder goed worden bevoorraad, dreigt er paniek onder kwetsbare ouderen. ‘Hoe kom ik aan mijn maaltijd, nu ik geadviseerd wordt binnen te blijven?’ Ouderen die doorgaans zelf de weg naar de supermarkt weten te vinden, doen hun boodschappen daarentegen niet zo vanzelfsprekend op het internet. Familie, mantelzorg en thuiszorg signaleert de hulpvraag steeds vaker in de afgelopen dagen.

In de regio Groesbeek wordt op de achtergrond door zorgverleners en vrijwilligers hard gewerkt om deze ouderen een vers bereide maaltijd te garanderen. Warme of koelverse maaltijden worden netjes aan de deur geleverd. Ook kan er rekening worden gehouden met dieetwensen bij een bestelling. Dit gebeurt in de regio groesbeek onder meer door welzijnsstichting Forte welzijn in samenwerking met Hofmans catering. Op die manier kan de zorg wat worden ontlast en ‘we zien het ook als een stuk zorgplicht’, aldus Tim Hofmans. Op deze manier hopen ze ouderen, voor wie dit extra spannende tijden zijn, een beetje te ontlasten.      

Meer informatie?

Hofmans Catering:

Tim Hofmans (024) 358 60 76

www.hofmanscatering.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 maart, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Senioren kunnen rekenen op een warme maaltijd aan de deur

Reageren is niet toegestaan.