Omroep Gelderland en GGD Noord- en Oost-Gelderland slaan handen ineen

ARNHEM – Het coronavirus houdt iedereen in z’n greep. Er leven talloze vragen als ‘Hoe blijf ik gezond?’ en ‘Hoe staat het met het onderzoek naar een vaccin?´. Omroep Gelderland heeft alle kanalen opengezet om jouw vragen in samenwerking met de GGD en deskundigen te beantwoorden.

De laatste tijd zijn er bij Omroep Gelderland aanzienlijk veel vragen binnengekomen over het coronavirus. Deze vragen zijn de afgelopen weken voorgelegd aan verschillende gezondheidsdeskundigen in onze tv-uitzending Corona Vandaag. Om het overzichtelijk te houden voor iedereen heeft Omroep Gelderland, in samenwerking met GGD Noord- en Oost-Gelderland, de website https://corona.gld.nl/ gelanceerd waarop alle vragen zijn gebundeld en verdeeld in categorieën.

Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons dan weten! Dan leggen wij deze voor aan de deskundigen.

  • Stuur een e-mail naar corona@gld.nl
  • Stuur een WhatsApp bericht naar 06-22054352
  • Twitter op @OmroepGLD
  • Stuur een privébericht via Facebook @OmroepGelderland

 

Mis niets van het laatste nieuws

Omroep Gelderland is er, juist nu in crisistijd. Op al onze platformen houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. 

TV Gelderland
Van maandag tot en met donderdag: Corona Vandaag. Gepresenteerd door Sonja Booms, Angelique Krüger en Erik van der Pol. Ze bespreken het laatste nieuws, beantwoorden vragen en laten bijzondere initiatieven zien waarbij we klaar staan voor anderen. Aflevering gemist? Terugkijken kan via Uitzending Gemist.

Radio Gelderland
Iedere werkdag: Lunchpauze. Presentator Irene ten Voorde stelt jouw vragen aan een arts van de GGD en een internist-infectioloog van het Nijmeegse Radboudumc. Bezoek onze website voor de frequenties en de livestream.

Online
Het laatste corona-nieuws is te volgen via onze liveblog. Daarnaast is op https://www.omroepgelderland.nl/coronavirus een overzicht te vinden van alle nieuwsartikelen en items over het virus.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 april, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Omroep Gelderland en GGD Noord- en Oost-Gelderland slaan handen ineen

Reageren is niet toegestaan.