Denk mee met de 1,5 meter samenleving!

GROESBEEK – De coronamaatregelen worden steeds meer versoepeld. Maar we blijven leven in een 1,5 meter samenleving. De gemeente Berg en Dal wil graag weten wat kinderen en jongeren nodig hebben in deze 1,5 meter samenleving. Hebben zij tips? Waar lopen zij tegenaan? Of misschien hebben ze wel een oplossing voor iets wat niet perse voor kinderen is maar voor hun opa/oma of ouders?

Om antwoord te krijgen op bovenstaande vragen heeft de gemeente twee video’s gemaakt:

– Video voor basisschoolleerlingen (0-12 jaar): Deze video is verstuurd naar alle basisscholen. Burgemeester Mark Slinkman en raadslid Lesley Albers vragen tips en advies. Bekijk de video voor basisschoolleerlingen hier: https://vimeo.com/431404014

– Video voor de oudere jeugd (13-23 jaar): Deze video wordt door het jongerenwerk van Forte Welzijn gedeeld. Wethouder Irma van de Scheur doet samen met het jongerenwerk Berg en Dal een oproep aan jongeren. Bekijk de video voor jongeren hier: https://vimeo.com/431404674

De gemeente wil met de opmerkingen van kinderen en jongeren aan de slag zodat ook in deze tijd Berg en Dal een gemeente is waar iedereen prettig woont en leeft.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 juni, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Denk mee met de 1,5 meter samenleving!

Reageren is niet toegestaan.