Zeven zinderende zomerwerken in Berg en Dal

BERG EN DAL – Deze zomer bieden GlanZrijk Events, de Stichting Toerisme & Recreatie Berg en Dal (STER) en de centrumondernemers in Groesbeek samen een bruisend programma voor thuisblijvers en toeristen.

Het activiteitenprogramma is speciaal gericht op regiobewoners en vakantiegangers die deze zomer de gemeente Berg en Dal bezoeken. Gedurende zeven weken, van maandag 13 juli t/m zondag 30 augustus 2020, wordt een divers programma aangeboden onder de naam
“Zeven Zinderende Zomerweken”.

Alle activiteiten zijn georganiseerd rondom verschillende thema’s: muziek, sport & spel, eten & drinken en ontdekken. Denk hierbij aan step- en wandeltochten, bootcamp- en fietsclinics, wijn- en bierproeverijen, muziek op zaterdagen op de terrassen in Groesbeek of een “Lazy Sunday afternoon” in de wijngaard, dineren op een unieke locatie, een bezoek aan het boerenlandstrand of de Zomerkriebels in Orientalis. Binnen ieder thema zijn verschillende activiteiten uitgewerkt voor jong en oud. Om de activiteiten veilig en volgens de RIVM-richtlijnen te organiseren is vooraf reserveren (meestal) verplicht.

De verwachting is dat veel Nederlanders dit jaar vakantie in eigen land zullen doorbrengen. Het Rijk van Nijmegen, de STER en gemeente Berg en Dal hebben hierop aangehaakt met de regiocampagne “Ons Binnenste Buitenland”, #MooiDichtbij. Het advies is om deze zomer de ruimte van onze regio op te zoeken.

Wethouder Sylvia Fleuren: “Veel mensen zijn er weer aan toe erop uit te kunnen gaan. Het idee voor Zeven Zinderende Zomerweken lag al even bij mij op de plank. Het is prachtig dat juist nu in deze bijzondere tijd, de STER en Glanzrijk Events de handschoen oppakken. Met een gevarieerd programma, verspreid over onze gemeente, zullen veel inwoners en bezoekers op een veilige manier kunnen genieten van een mooie zomer in onze ruime gemeente”.

De Zeven Zinderende Zomerweken worden mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Berg en Dal, de STER en de ondernemers in Berg en Dal.

Ga voor informatie, reserveringen en ticketverkoop vanaf 6 juli 2020 naar bergendalbruist.nl

Gedurende de zomer wordt het programma verder uitgebreid. Houd daarom de site goed in de gaten.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 juli, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Zeven zinderende zomerwerken in Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.