Op vakantie met de bieb

REGIO – Op zoek naar vakantieleesvoer? Sinds 1 juli kan iedereen in de vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid weer dwalen tussen de boekenkasten, surfen op internet of lezen aan de leestafels. Ook bezoekers die geen lid zijn van de bibliotheek zijn weer van harte welkom. Om alles veilig te laten verlopen voor medewerkers en bezoekers volgt de bibliotheek de richtlijnen van het RIVM.

Vanwege de coronapandemie zagen veel mensen hun buitenlandse vakantie in het water vallen. Gelukkig kun je thuis ook allerlei avonturen beleven. Duik in een boek en laat je via verhalen meevoeren naar andere landen en culturen. Gewoon vanuit je luie stoel of hangmat. In de bibliotheek is genoeg leesvoer te vinden om de hele zomer op avontuur te gaan.

Leestips

Voor mensen die op zoek zijn naar inspiratie voor vakantieboeken, zijn er op de website van de Bibliotheek Gelderland Zuid leestips te vinden. Voor volwassenen zijn deze ingedeeld naar genre, voor jeugd op leeftijd. De leestips zijn te vinden op www.obgz.nl/leestips.

VakantieBieb

Liever digitaal lezen? Tot en met 31 augustus is de VakantieBieb geopend. In deze gratis app zijn 74 e-books en luisterboeken te vinden, voor zowel volwassenen als jeugd. Van thrillers tot non-fictie, van romans tot bekroonde jeugdboeken. De app is beschikbaar voor iPhone en Android via de App Store en Play Store.

De actuele openingstijden van alle vestigingen zijn te vinden op www.obgz.nl/openingstijden.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 juli, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Op vakantie met de bieb

Reageren is niet toegestaan.