Bijzonder uiteten bij de boer

BERG EN DAL – Deze zomer bieden GlanZrijk Events en de Stichting Toerisme & Recreatie Berg en Dal (STER) samen een divers, bruisend activiteitenprogramma aan onder de naam “Zeven Zinderende Zomerweken”.

Gedurende zeven weken, van maandag 13 juli t/m zondag 30 augustus 2020, worden activiteiten georganiseerd rondom verschillende thema’s. Eén van deze thema’s is “Trakteer jezelf op Berg en Dal”.

Op vrijdag 7 augustus, vrijdag 21 augustus, zondag 23 augustus en zondag 30 augustus (uitverkocht) kan je ‘aanschuiven’! Onze chef-kok bereidt een speciaal samengesteld menu waarvan je heerlijk kunt genieten op een niet-alledaagse locatie.

Marga Nillesen van Boerengolf de Horst vertelt: “we beschikken over de ruimte om deze unieke aanschuiftafels bij ons op het erf onder de grote overkapping te laten plaatsvinden. Uiteten bij de boer maar wel met het restaurant gevoel”. Er wordt elke avond een ander menu geserveerd en voor de kinderen is er een speciaal kindermenu.

Ga voor meer informatie, menusamenstelling en reservering naar www.bergendalbruist.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 augustus, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Bijzonder uiteten bij de boer

Reageren is niet toegestaan.