Regiokoor Tamtam gaat weer zingen

GROESBEEK – Het is eindelijk zover, dat de meeste koren weer mogen gaan zingen. Natuurlijk houden zij goed rekening met de noodzakelijke regels en afstand.

Voor iedereen, die graag zingt, is het op dit moment een zeer gunstig moment om zich bij het koor aan te sluiten, omdat we gaan beginnen met een compleet nieuw en prachtig repertoire voor de komende optredens, die in december gepland staan.

Een van de toppers op het programma zal zijn “Mary, did you know”, dat onder andere bekend is door Kenny Rogers. Bij Tamtam wordt gewerkt met oefenbestanden, zodat ieder koorlid thuis kan zijn of haar partij kan oefenen met behulp van geluidsbestanden, die op Dropbox staan. Je hoeft dus echt geen noten te kunnen lezen om mee te kunnen doen.

Het koor repeteert iedere maandagavond van 20 uur tot 22.00 uur in Basisschool Adelbrecht-Windekind aan de Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek. Hadden we het afgelopen koorjaar nog afgesloten met een leuke wandel-puzzeltocht, voor komend weekend hebben enkele koorleden een mooie fietstocht uitgezet in de prachtige omgeving van Groesbeek. Naast samen zingen is er dus ook veel aandacht voor andere gezellige dingen.

Wilde u altijd al bij een koor zingen, of wilt u meer informatie hierover, neem dan gerust contact op met de dirigent via eugeneceulemans@xs4all.nl of kom eens langs tijdens een repetitie. Van harte welkom!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 september, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Regiokoor Tamtam gaat weer zingen

Reageren is niet toegestaan.