Koninklijke Onderscheiding John Cremers

GROESBEEK – Op zaterdag 12 september 2020 kreeg John Cremers uit Beek een Koninklijke Onderscheiding. Burgemeester Mark Slinkman reikte de onderscheiding uit tijdens de huldiging van de jubilarissen van Schutterij B.U.B. John Cremers is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

John Cremers kreeg de onderscheiding omdat hij sinds 1999 voorzitter is van Schutterij B.U.B. Naast alle activiteiten die hij binnen de schutterij uitvoerde als voorzitter, heeft hij namens de schutterij ook nog in ’het koepeltje’ gezeten. Dit was een overkoepeling van diverse verenigingen: B.U.B., K.N.A. en de Cavalieren. Dit koepeltje heeft er mede voor gezorgd dat het Kulturhus in Beek is gebouwd.

Daarnaast is John Cremers al sinds 2000 senator bij Carnavalsvereniging De Cavalieren en sinds 2006 penningmeester bij Stichting Rustenburgh. Verder is hij sinds 1999 actief voor de Schutterskring Rijk van Nijmegen de Betuwe. Hier neemt hij het voortouw bij activiteiten en evenementen en is hij een van de kascontroleurs.

Bron: gemeente Berg en Dal 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 september, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Koninklijke Onderscheiding John Cremers

Reageren is niet toegestaan.