Weggeefwinkel is verhuisd!

GROESBEEK – Door ontwikkelingen bij het RIBW en Voorzieningenhart op de Heuvel was er geen plek meer voor het inwonersinitiatief Weggeefwinkel Groesbeek. Wilma en de andere vrijwilligers hebben met behulp van het opbouwwerk van Forte Welzijn gezocht naar een locatie of een samenwerkingspartner. Want de Weggeefwinkel opgeven was in geen geval een optie!

Diverse potentiële partners waren geïnteresseerd en een eerste samenwerkingspartner is gevonden! De Weggeefwinkel werkt vanaf deze zomer samen met Pluryn in Groesbeek op locatie de Treffers.

Cliënten van Pluryn gaan meehelpen in de Weggeefwinkel en in het proces er om heen. Zo wordt kleding gewassen, knoopjes gemaakt, wegwijs bordjes gemaakt en ga zo maar door. De vrijwilligers van de Weggeefwinkel gaan samen met cliënten van Pluryn de winkel runnen en worden hierbij ondersteund door een medewerker van Pluryn.

Vanaf 7 september is de Weggeefwinkel open op maandag, woensdag en donderdag van 10.00-14.00 op de bovenverdieping van de Treffers. De ingang voor de Weggeefwinkel is links om het gebouw heen, volg hiervoor de bordjes. Dit is belangrijk in verband met de Corona maatregelen in het gebouw. Kom je met een kinderwagen of rolstoel en maak je gebruik van de lift? Dan mag je wel via de hoofdingang naar binnen!

Komt u een kijkje nemen in de nieuwe, mooie, grote Weggeefwinkel? Voor iedereen is er iets: dames kleding, heren kleding, kinder- en babykleren en ook voor schoenen, tassen en accessoires kun je terecht! Een kleine of een volle beurs, dat is niet belangrijk, de Weggeefwinkel is er voor iedereen!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 september, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Weggeefwinkel is verhuisd!

Reageren is niet toegestaan.