Burendag Groesbeek

GROESBEEK – Tja, hoe doe je dat? Een feestje met max 6 personen en 1,5 meter afstandā€¦.? Nou simpel; schakel de 4e jaars leerlingen van WVO, WKJ, BAKK en GHS (Welzijn kind jongeren, Welzijn volwassenen en ouderen, Gastheerschap en Bakkerij) in.

De kern van deze onderdelen is situaties ombuigen in mogelijkheden en denken in oplossingen. De praktijk is immers ook vol onverwachte zaken en in deze tijd wordt de creatieve kant van ons brein behoorlijk uitgedaagd.

We zullen weer een mooi gebaar maken naar de omwonenden van onze school. Dit doen wij in een andere vorm als vorige jaren waarin onze buren een uitnodiging kregen voor een gezellig kopje koffie met iets erbij. Dit jaar geheel corona proof.

Er worden muffins gebakken en in cellofaan verpakt voorzien van een mooie strik en een kaartje met een warme groet namens onze leerlingen en het personeel. Persoonlijke aandacht zonder contact, prachtig om onze buren weer te kunnen begroeten zo aan het begin van het schooljaar. Corona proof; geschikt!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 september, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Burendag Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.