Stuk grond gevraagd voor Groesbeekse Moestuin

GROESBEEK – Aan het Schoolpad in Ooij is een mooie moestuin gerealiseerd waar Nieuwe Nederlanders, Participatiekandidaten en Buurtbewoners samenwerken op een zo duurzaam mogelijke manier. Het bijzondere aan deze moestuin, naast de samenwerking, is dat het stuk grond beschikbaar is gesteld door een andere buurtbewoner. De mensen mogen gratis van de grond gebruik maken.

Duurzaam leven wordt steeds hipper. Je eigen groenten en fruit verbouwen wordt ook steeds leuker. En er zijn best veel mensen in Groesbeek die in een moestuin willen werken. Ook hierbij gaat het om onder anderen Nieuwe Nederlanders. Het enige wat er mist in Groesbeek is een vrij beschikbaar stuk grond.

Dus heeft u misschien een stukje grond over waar u niks mee doet? Lijkt het u leuk om in contact te komen met uw buurtbewoners en met Nieuwe Nederlanders? Laat het ons dan weten door te bellen 06-83544053, of te mailen met lisanne.bron@fortewelzijn.nl.

Forte Welzijn ondersteunt initiatieven in de wijk.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 oktober, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Stuk grond gevraagd voor Groesbeekse Moestuin

Reageren is niet toegestaan.