Vacatures bij Vrijwilligerswerk Berg en Dal

GROESBEEK – Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiele vrijwilligers aan organisaties. Er is een grote vraag naar vrijwilliger chauffeurs bij diverse organisaties. Bij SWOM die senioren naar bestemmingen in de regio brengt, 7 dagen per week. Contactpersoon is Thea de Wijse: swom@hetnet.nl / tel. 0841 431105.

Zorgboerderij Oures zoekt chauffeurs die met eigen auto deelnemers wil halen en brengen. Contactpersoon is Marijke Teunissen: info@oures.nl / tel. O6 23751680.

Inloop en ontmoeting ’t Groeske in Kloostertuin zoekt chauffeurs voor het halen en brengen van deelnemers. info@fortewelzijn.nl / tel.085 0739855.

Wijngaard de Plack zoekt vrijwilligers die mee willen helpen met de Winter snoei en onderhoudswerkzaamheden. Maar ook in de zomer is er natuurlijk van alles te doen. Vind jij het leuk om lekker buiten bezig te zijn of om gasten te ontvangen in de winkel of als klusser aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Virgine en John Grutters: tel. 024 3978358 / 06 55936500 / info@wijngaarddeplack.nl.

Wil jij een luisterend oor of wat extra aandacht bieden aan mensen die dat nodig hebben?  Bijvoorbeeld bij diverse Woonzorgcentra, Humanitas, Pluryn, SWOM of Forte Welzijn.

Kijk voor de vele mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Contactpersoon is Anke Jacobs: vspbergendal@fortewelzijn.nl / tel. 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaat de organisatie graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 november, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vacatures bij Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.