Vacatures vrijwilligerswerk Berg en Dal

GROESBEEK – Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiele vrijwilligers aan organisaties. Nieuw in gemeente Berg en Dal is de formulierenbrigade georganiseerd door stichting schuldhulpbuddy. Zij bieden hulp in de gemeente Heumen, Mook en Middelaar.

Inwoners van bovenstaande gemeenten die (financiële) vragen hebben of moeite hebben met het begrijpen en lezen van (online) formulieren, worden geholpen bij de aanvraag van toeslagen, kwijtscheldingen en andere financiële regelingen.

Wilt u mensen de weg wijzen in het oerwoud van regelingen en voorzieningen? Of ziet u een coördinerende functie wel zitten? Contactpersoon is Marinus Wijnsma tel.06 13081734 of info@sshb.nl.

De klussendienst van Forte welzijn voert in opdracht van de gemeente Berg en dal werkzaamheden uit in alle kernen van de gemeente. Het gaat om prullenbakken leeg maken en straatvuil opruimen. Met een kiep / bak auto ga je samen met een andere vrijwilliger op pad. Het onderhoud van de tuin rondom het kantoor van Forte welzijn in Breedeweg, behoort ook tot de werkzaamheden. Werk je graag buiten en heb je een rijbewijs B? Contactpersoon is Sjon Janssen tel. 06 53640844 of sjon.janssen@fortewelzijn.nl.  

Ben je geïnspireerd geraakt? Kijk op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Bellen kan natuurlijk ook naar Forte Welzijn tel. 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vacatures vrijwilligerswerk Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.