Kerstbomen drive- through in het Groesbeekse Bos

GROESBEEK – Zaterdag 12 december, van 09.00 uur tot 15.00 uur, zal Staatsbosbeheer weer de jaarlijkse kerstbomendag organiseren. Dit jaar zal het evenement een andere invulling krijgen. Geïnteresseerden kunnen vooraf via de website van Staatsbosbeheer een boom kopen en deze binnen een gekozen tijdslot op het natuurkampeerterrein in Groesbeek ophalen via de drive- through. Bij dit evenement worden de Corona-richtlijnen in acht genomen.

Groesbeek –Staatsbosbeheer biedt ook dit jaar weer de mogelijkheid om een kakelverse kerstboom uit eigen bos in huis te halen. Door de Coronamaatregelen krijgt het mooie evenement wel een andere invulling. Via de website van Staatsbosbeheer kiest men een tijdslot waarin de boom kan worden opgehaald en wordt deze vooraf afgerekend. De bomen, Servische spar of fijnspar, worden door Staatsbosbeheer gezaagd op een lengte van 1.75 meter en kosten €15 euro per stuk. Het is niet mogelijk een voorkeur aan te geven bij het bestellen, maar op locatie liggen voldoende bomen om een keus uit te maken.

Op zaterdag 12 december, tussen 9.00 uur en 15.00 uur, liggen de bomen klaar om opgehaald te worden op het natuurkampeerterrein in Groesbeek. Mensen die een boom hebben gekocht moeten deze met een auto op komen halen en zelfstandig inladen. Op deze manier wordt het aantal contactmomenten beperkt. Het is helaas niet mogelijk terplekke een boom te kopen. Kom binnen het opgegeven tijdslot in verband met de Coronamaatregelen.

Kijk voor meer informatie of om een boom te kopen op https://www.staatsbosbeheer.nl , volg de blog boswachtersblog.nl/rivierengebied of de sociale media kanalen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 november, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Kerstbomen drive- through in het Groesbeekse Bos

Reageren is niet toegestaan.