Wethouder koopt eerste Berg en Dal bon

GROESBEEK – Volgende week lanceert het nieuwe Berg en Dalse bedrijf ‘Cadeau met Smaak’ de Berg en Dal bon. Dit is dé restaurantbon voor de gemeente Berg en Dal. Vandaag kocht wethouder Irma van de Scheur alvast de aller eerste bon van initiatiefnemers Malou en Carmen Wijnhoven. De bon is online te bestellen op de website www.bergendalbon.nl en is te koop bij diverse verkooppunten in de gemeente.

Het is voor restauranteigenaren een opgave om het hoofd boven water te houden. Nu de feestdagen eraan komen heeft de horeca de handen ineengeslagen om elkaar te helpen. De cadeaukaart is in te wisselen bij restaurants in Berg en Dal, Beek, Ooijpolder, Millingen a/d Rijn, Groesbeek en Heilig Landstichting.

Welke restaurants doen mee?

Een groot aantal restaurants zijn al aangesloten. Het gaat om het Pannenkoekenrestaurant De Duivelsberg, Pannenkoekenhuis De Heksendans, Hotel-Restaurant De Oude Molen, Restaurant De Thornsche Molen, Hotel-Restaurant-café De Wolfsberg, Koffiebar Eigenweijs, Hotel-Restaurant Millings Centrum, Hotel-Restaurant ’t Spijker. Zoekt u een compleet pakket om te geven? Diverse bedrijven stellen een pakket samen met producten uit eigen winkel én de Berg en Dal bon. Kijk op www.bergendalbon.nl/cadeaupakketten voor meer informatie.

Subsidie

De gemeente Berg en Dal en de STER hebben voor deze bon een subsidie beschikbaar gesteld. Wethouders Irma van de Scheur en Sylvia Fleuren: “In deze moeilijke tijd is het belangrijk om inventief te zijn en verbinding te zoeken. Het is goed om te zien dat dit gebeurt bij onze lokale horeca en detailhandel. Wij helpen graag met een subsidie om dit mooie initiatief verder te helpen. Lokale ondernemers zijn ontzettend belangrijk voor de leefbaarheid in onze gemeente. In deze moeilijke tijd is support your locals hartstikke belangrijk om deze leefbaarheid te behouden. Dus koop deze bon en help onze mooie lokale bedrijven de crisis door.’’

Erik de Gans van de STER: “Met deze bon kan je toerist zijn in eigen regio. Ga op reis en eet eens ergens waar je nog niet eerder bent geweest.”


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 december, 2020 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Wethouder koopt eerste Berg en Dal bon

Reageren is niet toegestaan.