Vrijwilligerswerk Berg en Dal

GROESBEEK – Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal gaat verder in de coalitie Gelderse Handen. Wie wil veranderen, moet durven innoveren. En dat doen we: met een nieuwe visie, nieuwe aanpak en een nieuwe website. De website is een nog mooiere etalage voor het vrijwilligerswerk. Zo maken we meer mensen enthousiast om iets voor een ander te doen.

Daarom is www.vrijwilligerswerkgelderland.nl nu over naar een nieuwe website www.geldersehanden.nl. Zoek je vrijwilligers? Meld je organisatie dan nu aan.

Zoek je passend vrijwilligerswerk? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die deze website te bieden heeft. Ga je naar de vacaturebank, dan kun je dankzij een geavanceerd filtermenu de vacature zoeken die het best bij je past. Als je in je eigen gemeente niet direct de vacature van je wensen ziet kun je ook vacatures bekijken van buurgemeenten.

Kom je er niet uit of wil je graag in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden praten? Contactpersoon is Anke Jacobs vspbergendal@fortewelzijn.nl, tel; 06 12867574. Het Vrijwilligerssteunpunt Berg en Dal werkt in de regio digitaal samen met 11 andere vrijwilligerscentrales of steunpunten.

 

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 januari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Reageren is niet toegestaan.