Verkoop walnoten Hemmy van Haaren voor goed doel: Stichting Letje de strijd tegen Anorexia

GROESBEEK – Hemmy uw specialist in groenten en fruit , heeft geheel belangeloos , de afgelopen maanden en nu nog zolang de voorraad strekt Groesbeekse walnoten verkocht voor de stichting Letje de strijd tegen anorexia nervosa en de opbrengst ervan gaat volledig naar deze  stichting. Wij danken Hemmy en zijn collega’s voor de inzet van deze actie net als voorafgaande jaren.

Het is bekend dat momenteel in deze moeilijke tijd van de corona, de jeugd het moeilijk hebben met alle maatregelen die er zijn en dat er ook een flinke toename is van anorexia en er nog veel te weinig bekend is over deze verschrikkelijke ziekte. Daarom is het belangrijk dat er mee aandacht komt voor deze ziekte en dat er ook meer onderzoek naar gedaan kan worden en hoe te behandelen. 

Dat de kinderen het nu moeilijk hebben  in deze tijd is duidelijk, maar dit speelt ook al heel lang voor de corona tijd. Daarom moeten we  ondanks deze moeilijke tijd toch de strijd  extra aangaan tegen de ziekte anorexia. Kijk ook eens op de site van www.stichtingletje.nl voor verdere info en nog meer acties die er geweest zijn en ook verdere informatie over de stichting en hun doel.

Uiteraard kunt u ook doneren op rekening NL64RBRB0777982919 ten name van Stichting Letje, alvast dank!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 februari, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Verkoop walnoten Hemmy van Haaren voor goed doel: Stichting Letje de strijd tegen Anorexia

Reageren is niet toegestaan.