Administratiemedewerkers verhuisd naar nieuw kantoor in Groesbeek

GROESBEEK – Vanaf 1 april 2021 is Administratiemedewerkers gevestigd in een nieuw kantoor in Groesbeek. Het pand staat aan de Gooiseweg 36 en biedt het administratief bureau een frisse start en meer mogelijkheden om de blijvende groei van het bedrijf te ondersteunen. 

Reden van verhuizing

Administratiemedewerkers heeft de afgelopen tijd een mooie groei doorgemaakt. Dit én de wens om in Groesbeek te gaan vestigen, zorgde ervoor dat het oude kantoor in Wijchen ingeruild werd voor deze nieuwe plek. Het nieuwe pand bevindt zich in Groesbeek, een mooie omgeving waar de eigenaren zich helemaal thuis voelen. 

Administratie zonder fratsen

Eigenaar Miranda Peters is opgegroeid in Groesbeek en weet vanwege haar jarenlange ervaring binnen de financiële wereld in deze regio wat de ondernemers nodig hebben. “Ondernemers in de regio Berg en Dal willen zonder fratsen hun administratie gedaan hebben en dat is wat ook precies bij ons past”, vertelt Miranda. De verhuizing was de juiste stap in de juiste tijd. Mede-eigenaar Inge van Dreumel is het hier helemaal mee eens; “Het pand biedt de nodige ruimte en past goed bij de reeds vernieuwde, frisse stijl van Administratiemedewerkers.” 

Over Administratiemedewerkers 

Administratiemedewerkers ondersteunt bedrijven bij hun administratieve werkzaamheden, zoals boekhouding, jaarverslagen, loonadministratie en debiteurenbeheer. Met de nodige expertise neemt Administratiemedewerkers deze werkzaamheden graag uit handen van bedrijven, zodat deze de vrijheid hebben om te doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Administratiemedewerkers richt haar pijlen op de digitalisering van administratie. De administratie simpel, snel en digitaal. En voor een fijne prijs.  

Heeft u vragen over de verhuizing? Dan kunt u contact opnemen via e-mail kantoor@administratiemedewerkers.nl of telefoon 024-7820900. Kijk voor de website op www.administratiemedewerkers.nl


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 april, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Administratiemedewerkers verhuisd naar nieuw kantoor in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.