Wandel het Poëziepad in Berg en Dal 

Op 24 april opende wethouder Annelies Visser het Poëziepad in het dorp Berg en Dal.  Een route langs 9 bankjes met naast elk bankje een gedicht van een inwoner. De  wethouder liep een deel van de route en ging in gesprek met schrijvers van enkele  gedichten.  

Gedichten 

Inwoner Dick van den Heuvel kwam met het idee om gedichten van mensen uit Berg en Dal  te koppelen aan de bestaande bankjesroute. Inwoners konden persoonlijke gedichten voor  de banken insturen. Een jury koos de mooiste 9 gedichten. Die zijn nu naast de bankjes  geplaatst. Bij de bankjes zijn ook bloemen ingezaaid en struiken gepland. Deze plekken  worden door buurtbewoners zelf beheerd. 

De route 

Op www.bergendal.nl/poeziepad staat de route. Binnenkort komt de route ook op  www.wandeleninbergendal.nl. Ook kunnen wandelaars een flyer ophalen bij de VVV in  Groesbeek (adres: Dorpsplein 1a, Groesbeek). 

Doe de speurtocht 

Er is ook een speurtocht. Deze staat ook op www.bergendal.nl/poeziepad. Er staan 9  verschillende ingezoomde foto’s. Wandelaars schrijven bij de foto’s bij welke bank de foto  genomen is. De uitslag kunnen zij voor 1 juni mailen naar poeziepad@gmail.com. Drie juiste  inzendingen ontvangen een leuk cadeautje. Deze activiteit is leuk om met kinderen te doen!


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 28 april, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Wandel het Poëziepad in Berg en Dal 

Reageren is niet toegestaan.