Carrouselvergaderingen Berg en Dal weer in het gemeentehuis 

De carrouselvergaderingen van de gemeenteraad van Berg en Dal zijn vanaf deze maand weer in het gemeentehuis. De fysieke vergaderingen zijn onder voorbehoud van de  landelijke ontwikkelingen rondom het coronavirus.  

Raadsvergadering 17 juni nog wel digitaal 

De raadsvergadering van 17 juni is nog wel digitaal, maar voor de laatste raad voor de  zomervakantie (op 15 juli 2021) wordt gekeken of deze ook fysiek kan worden  georganiseerd. Mogelijk is dat dan op locatie; dit wordt nog onderzocht. 

Partijen willen fysiek vergaderen 

De gemeenteraad vergadert vanwege de coronasituatie al één jaar lang digitaal, met  uitzondering van de carrouselvergaderingen in het najaar van 2020. Inmiddels laten de  omstandigheden het toe om weer samen te komen. De politieke partijen hebben  aangegeven dit ook graag te willen. Hierbij moeten wel de regels van het RIVM gevolgd  worden.  

Mag er publiek aanwezig zijn? 

Door de 1,5 meter-maatregel is er voor een fysieke vergadering meer ruimte nodig dan  normaal. Daarom kan er bij de vergaderingen helaas nog geen publiek aanwezig zijn. De  vergaderingen zijn voor inwoners live te volgen via Omroep Berg en Dal en de website http://bergendal.raadsinformatie.nl.  

Is inspreken mogelijk? 

Inspreken is tijdens de carrouselvergaderingen wél gewoon mogelijk. Hiervoor moet u zich  vooraf bij de griffie aanmelden. Voor meer informatie over het inspreken kunt u contact  opnemen met de griffie via telefoonnummer 14024 of mail: griffie@bergendal.nl.  

Vergaderingen 

De vergaderingen en de vergaderstukken kunt u vinden in de kalender op  https://bergendal.raadsinformatie.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 juni, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Carrouselvergaderingen Berg en Dal weer in het gemeentehuis 

Reageren is niet toegestaan.