Taalcafé weer open in Bibliotheek Groesbeek

Mensen die graag (beter) de Nederlandse taal willen leren, kunnen weer wekelijks terecht in het Taalcafé in Bibliotheek Groesbeek. In het Taalcafé oefenen de deelnemers in kleine groepjes met Nederlands spreken.

In het Taalcafé van de bieb is iedereen van harte welkom om te oefenen met Nederlands spreken. Het is leerzaam, gezellig en ook nog eens gratis. Vrijwilligers helpen de bezoekers in kleine groepjes en op hun eigen niveau. Een fijne plek om andere mensen te ontmoeten en tegelijk nieuwe woorden te leren. Het Taalcafé in Bibliotheek Groesbeek is elke dinsdag geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

Syriër Mohammad Soliman komt al drie jaar in het Taalcafé in Groesbeek. “In het Taalcafé leren we veel over Nederlands eten (stroopwafels!), tradities, feestdagen, wij leren heel veel Nederlandse woorden. Ik onthoud de woorden beter omdat we er met elkaar over praten. Op school leer je taal van papier, in het Taalcafé leer je het in de praktijk.”

Meer informatie over hulp bij taal in de bieb is te vinden op www.obgz.nl/taalvaardig.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 8 juli, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Taalcafé weer open in Bibliotheek Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.