Uniek samenwerkingsverband levert prachtige carnavalsschlager op

GROESBEEK – Arno Kersten (De Kappes) had een idee. Giel Eikhout en Fred Sanders werden benaderd om dit idee samen met hem ten uitvoer te brengen. Arno wilde een schlager maken met zoveel mogelijk zangers en zangeressen van verschillende Groesbeekse schlagergroepen.

Alle schlagerdeelnemers aan het carnavalsschlagerfestival van 2020 werden benaderd; velen reageerden meteen enthousiast. Een muziekband werd gemaakt en een tekst werd geschreven.

De afgelopen weken waren de opnames, waarbij maar liefst 22 schlagerzangers en -zangeressen, in 2 sessies, de opnamestudio betraden om enkele zinnen van het lied in te zingen. Het resultaat is indrukwekkend.

Het zoveelste bewijs dat, na NasePop XL en de Restantjes Tribute, Groesbeekse schlagergroepen samen iets bijzonders neer kunnen zetten.

De première van de schlager, die ‘Lè.ve ien Gruusbèk’ heet, is op zaterdag 30 oktober tijdens het Almfest in de feesttent op de parkeerplaats van De Hoeve in Groesbeek.

Ook tijdens het schlagerfestival en het carnaval zal dit nummer ten gehore worden gebracht.

Vanaf november is het ook online te beluisteren via www.gruusbek.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 6 oktober, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Uniek samenwerkingsverband levert prachtige carnavalsschlager op

Reageren is niet toegestaan.