Bibliotheek en GGD bieden gezamenlijk hulp bij coronatoegangsbewijs

REGIO – De Bibliotheek Gelderland Zuid en GGD Gelderland-Zuid slaan de handen ineen om mensen te helpen met het coronatoegangsbewijs. Bij het Informatiepunt Digitale Overheid in vijf bibliotheken is vanaf deze week een GGD-medewerker aanwezig om vragen te beantwoorden over de Corona Check-app en de QR-code.

Bij het Informatiepunt Digitale Overheid van de Bibliotheek Gelderland Zuid kan iedereen wekelijks terecht met vragen over digitale overheidszaken. Bijvoorbeeld over DigiD, het aanvragen van zorgtoeslag, een nieuw paspoort of een uitkering. Maar het informatiepunt is er ook voor vragen over het coronatoegangsbewijs.

In vijf vestigingen (De Mariënburg, Zwanenveld, Beuningen, Groesbeek en Malden) is hiervoor speciaal een medewerker van GGD Gelderland-Zuid aanwezig. Deze medewerker helpt bijvoorbeeld met de koppeling van de vaccinatiegegevens in de Corona Check-app. Ook voor hulp bij het aanvragen van een papieren coronabewijs kunnen mensen bij het Informatiepunt terecht.

Openingstijden Informatiepunt Digitale Overheid met GGD-medewerker

Bibliotheek Groesbeek
Dinsdag:  10.00 – 12.00 uur

Bibliotheek Zwanenveld
Woensdag: 10.00 – 12.00 uur

Bibliotheek De Mariënburg
Donderdag: 10.00 – 12.00 uur

Bibliotheek Malden
Donderdag: 13.00 – 15.00 uur

Bibliotheek Beuningen
Vrijdag: 14.00 – 16.00 uur

Meer informatie over hulp bij de digitale overheid is te vinden op www.obgz.nl/digitaleoverheid.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 oktober, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Bibliotheek en GGD bieden gezamenlijk hulp bij coronatoegangsbewijs

Reageren is niet toegestaan.