Help gezinnen tijdelijk uit de brand

GROESBEEK – Forte Welzijn is op zoek naar nieuwe vrijwilligers! Als vrijwilliger van Forte Thuis help je gezinnen met kinderen van 0 – 12 jaar. Gezinnen waarbij het even iets minder gaat.

Je gaat een keer per week langs het gezin om de ouder(s) te helpen waarbij zij ondersteuning nodig hebben. Dit is van te voren besproken en wordt onderling goed afgestemd. Als vrijwilliger drink je samen met de ouder(s) een bakje koffie, bied je een luisterend oor, geef je praktische hulp en/of speel je met de kinderen. Je helpt het gezin circa 1 jaar. Vaak kunnen ze het daarna weer zelf.

Wil je graag gezinnen helpen? Je geeft ze net dat zetje in de goede richting en dat is heel waardevol. Als vrijwilliger krijg je scholing en begeleiding vanuit Forte. Heb je interesse gekregen na het lezen van dit stuk of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met Anne de Jong, Coördinator Forte Thuis. Bel: 06 53 81 71 09 of mail naar: Anne.de.Jong@fortewelzijn.nl.

Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 oktober, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Help gezinnen tijdelijk uit de brand

Reageren is niet toegestaan.