Centrummanagers in het zonnetje op de Dag van de Ondernemer

GROESBEEK – Afgelopen vrijdag was het de Dag van de Ondernemer. Daarom zijn centrummanagers Freek Stevens uit Groesbeek en Roland Gesthuizen uit Millingen in het zonnetje gezet. Zij ontvingen bloemen en beide een cheque van € 4.000 om hun centrum te versterken.

Wethouder Irma van de Scheur overhandigde de cheques.

De gemeente waardeert de inzet van de verenigingen BIZ Groesbeek Centrum en BIZ Millingen Centrum. Deze verenigingen van centrumondernemers zetten zich in om de aantrekkingskracht van de centra te vergroten. Door hun samenwerking en creativiteit tijdens corona hebben zij een belangrijke bijdrage geleverd aan het behoud van de bedrijven. In Millingen is lokaal inkopen bijvoorbeeld gestimuleerd met een spandoek bij het Kulturhus. Daarnaast straalt het centrum door de vele en diverse bloembakken.

In Groesbeek was de organisatie van de Mega Fashion Outlet een groot succes. Door dit initiatief hebben de winkels uit de kledingbranche nog een deel van hun wintercollectie die over was door coronabeperkingen, kunnen slijten in het voorjaar.

Dag van de Ondernemer

Ondernemers verdienen respect voor hun inzet. Met deze landelijke dag vieren we het ondernemerschap en bedanken we ondernemers voor hun durf en doorzettingsvermogen.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 november, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Centrummanagers in het zonnetje op de Dag van de Ondernemer

Reageren is niet toegestaan.