Geen nieuwjaarsreceptie in Berg en Dal in 2022

GROESBEEK – Door corona houdt de gemeente Berg en Dal ook in 2022 geen nieuwjaarsreceptie. Het college van burgemeester en wethouders heeft dit tot zijn spijt besloten.

Sinds de herindeling in 2015 wordt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie druk door alle inwoners, vrijwilligers en organisaties bezocht. Onder de huidige omstandigheden vindt het college het niet verantwoord om de bijeenkomst te organiseren.

Burgemeester Mark Slinkman: “De nieuwjaarsreceptie is een mooie gelegenheid voor alle inwoners om elkaar het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. En om onze waardering te laten blijken aan al die honderden vrijwilligers in de sport, cultuur en vrijetijdsbesteding, bij de brandweer en ga zo maar door. Het is niet anders, al blijft het erg jammer dat we deze mensen nu voor het tweede jaar op rij niet in het zonnetje kunnen zetten.”


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 november, 2021 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Geen nieuwjaarsreceptie in Berg en Dal in 2022

Reageren is niet toegestaan.