Goedkope rijbewijskeuring senioren in Nijmegen en omgeving

REGIO – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 12 en 31 januari en vervolgens eens per maand in het gebouw Logikos Trainingen, Oranjesingel 24.

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 – 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 45,00, Taxipas en C/D/E € 55,00.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van Het CBR (per post of via de mail).

De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 januari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Goedkope rijbewijskeuring senioren in Nijmegen en omgeving

Reageren is niet toegestaan.