Nieuwe locatie Weggeefwinkel

GROESBEEK –  Na lang zoeken is het gelukt om een nieuwe locatie te vinden voor de Weggeefwinkel.  Je kunt de Weggeefwinkel vinden aan de Dorpsstraat 7a in Groesbeek. De winkel zit iets verscholen achter andere winkels. Als je linksom langs de kapper loopt zie je daar een pand. Volg de borden en je vindt ze.

De Weggeefwinkel is iedere dinsdag en vrijdag geopend van 10:00 tot 14:00 uur. Heb je een weinig inkomen of vind je duurzaamheid belangrijk? Kom dan langs! De deuren zijn voor iedere inwoner van gemeente Berg en Dal geopend.

De Weggeefwinkel is een inwonersinitiatief dat wordt ondersteund door Forte Welzijn en Pluryn. De winkel is voor inwoners door inwoners. Gratis kleding voor iedereen. Het maakt niet uit hoe groot je buidel is, het is tenslotte ook goed voor de natuur als we minder nieuwe kleding kopen. De Weggeefwinkel geeft gratis kleding en accessoires weg aan iedereen die geïnteresseerd is.

Meer informatie over Forte is te vinden op www.fortewelzijn.nl.

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 januari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe locatie Weggeefwinkel

Reageren is niet toegestaan.