Eerste officiële optreden Regiokoor Tamtam

GROESBEEK – Eindelijk is het dan zover: op zondag 13 maart mag Regiokoor Tamtam voor het eerst in zijn tweejarig bestaan een optreden geven. Dit doen ze in het kader van Podium voor de Stad in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen om 12.30 uur. 

Het koor wordt begeleidt door Het Silva Kwintet, een instrumentaal ensemble uit Nijmegen, dat bestaat uit: Fluit (Mariëlle Polman), Hobo (Karlijn de Leeuw), Klarinet (Rinie van den Boogaart), Fagot (Cecile Kuijpers) en Cello (Wynand Vissers).

Het koor heeft 50 leden van alle leeftijden, die afkomstig zijn uit de hele regio (Nijmegen, Beek, Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek, Mook, Molenhoek en Wijchen). Onze vaste pianist is Vincent Cuppen.

Het repertoire van het koor bestaat uit muziek uit alle tijden en landen, van klassiek tot pop, van Air van Bach tot Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper. Jaarlijks organiseert het koor leuke activiteiten, zoals een fiets-puzzeltocht, liedjesavond en een wandel-puzzeltocht.

De repetities zijn ‘s maandags 19.30u.-21.00 uur in in Basisschool Adelbrecht-Windekind, Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek. Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom! Kom gerust een keer kijken.

Meer informatie via dirigent Eugène Ceulemans (regiokoortamtam@xs4all.nl).


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 februari, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Eerste officiële optreden Regiokoor Tamtam

Reageren is niet toegestaan.