In actie voor Oekraïne

INGEZONDEN BRIEF VAN ANJA & ESTHER PETERS:

Het idee om iets te doen voor Oekraïne is gekomen door mijn zakelijke contacten met Polen, ik werd door hen gevraagd of ik iets voor ze kon betekenen, daar hoefde ik niet lang over na te denken, meteen heb ik ook mijn zus ingeschakeld. Het is gelukt, we zijn vanaf vrijdag 4 maart spullen aan het inzamelen voor Oekraïne, onze locatie is Burg. Ottenhoffstraat 1, oude locatie Jan Linders.

 

Inzamelingstijden: 

Maandag t/m vrijdag van 16:00 uur tot 20:00 uur

Zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur

Je kunt de volgende spullen bij ons brengen.

Luiers, zeep, Hygiëne producten, medicijnen kinderen, maandverband, tampons, luiers voor volwassenen, slaapzakken, dekens, regenjassen, kaarsen, lucifers, zaklamp, powerbank, droogshampoo, tandenborstels, tandpasta, cornflakes, rijst, pasta, olie, eten uit blik, water flesjes groot, gemodificeerde melk.

Wij nemen geen kleding, speelgoed en knuffels aan, zoals jullie begrijpen kunnen we niet alles aannemen en gaat het ons hoofdzakelijk om de hierboven genoemde goederen. De goederen zullen worden weggebracht door Nico Mooi Transport uit Milsbeek, zij hebben ervaring met transport in Oost-Europese landen en rijden met de goederen naar de Pools-Oekraïense grens, daar worden ze overgeladen in kleine sprintertjes en zo verspreid op de juiste plekken.

Ik hoop dat mensen goederen willen doneren, alvast bedankt! 

Anja & Esther Peters

Contact: 06 51 69 22 91

Email: oekraine22groesbeek@gmail.com

 


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 maart, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor In actie voor Oekraïne

Reageren is niet toegestaan.