Vier het voorjaar op de Plantenmarkt van Werkenrode 

GROESBEEK – Kleurrijke borders, potten en plantenbakken zorgen voor een heerlijk voorjaarsgevoel. Op de jaarlijkse Plantenmarkt rondom de kassen op het terrein van Pluryn-locatie Werkenrode Jeugd in Groesbeek vind je een uitgebreid assortiment vaste planten en perkgoed. Daarmee breng je de tuin, het terras of je balkon helemaal in lentesfeer.

De plantenmarkt wordt georganiseerd door de Groenopleiding van REA College en vindt dit jaar plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 mei. Iedereen is welkom, ook voor een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Tijdens de Plantenmarkt verkopen studenten de planten die zij bij hun opleiding of bij hun stagebedrijf hebben gekweekt. Verkrijgbaar zijn onder andere planten als de Petunia, Verbena, Geranium, Salvia, mini-tomaat, Begonia en kuipplanten. Nieuw uit eigen kwekerij is de Mandevilla, die bloeit vanaf de vroege zomer tot laat in de herfst. De lange bloeiperiode en haar prachtige trompetachtige bloemen maken de Mandevilla tot een absolute terrastopper.

De Plantenmarkt is geopend op vrijdag 13 mei van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Het adres is Nijmeegsebaan 9 in Groesbeek. Bordjes op het terrein wijzen de weg naar de Plantenmarkt.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 mei, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Vier het voorjaar op de Plantenmarkt van Werkenrode 

Reageren is niet toegestaan.