Goedkope rijbewijskeuring senioren in Nijmegen en omgeving

NIJMEGEN – Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 1 juni en vervolgens eens per maand in het Regus City Centre, Jonkerbosplein 52.

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 – 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website: www.goedkopekeuringen.nl.

Tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 45,00, Taxipas 55,00 en C/D/E € 60,00.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden en is verkrijgbaar bij de gemeente en via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD).

U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van Het CBR (per post of via de mail).

De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring.

Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 mei, 2022 door Be Heerder with Reacties uitgeschakeld voor Goedkope rijbewijskeuring senioren in Nijmegen en omgeving

Reageren is niet toegestaan.